Paper Planes

NON-TOXIC, PET-SAFE, ASIAN SCENTS

Om Paper Planes

“Paper Planes” er inspirert av en personlig historie – jeg forlot Asia rundt 2015 i søken etter en lysere fremtid i Norge. Jeg forlot min da 5 år gamle sønn, etterlot ham med ett papirfly og et hjertefølt løfte – et løfte om et bedre liv. Åtte år senere følte vi behovet for å anerkjenne vår takknemlighet for vår arv, landet som formet vår identitet. For å ære vår fortid, og feire båndet mellom mødre, sønner og døtre som har begitt seg ut på lignende veier, skapte vi noe virkelig spesielt – en kolleksjon av lys fylt med essensen av våre asiatiske røtter.

Med hver duft vekkes minner til live, og transporterer oss tilbake til travle gater, pulserende markeder, og den varme omfavnelsen fra våre kjære som ble etterlatt. Det er en duft som fanger essensen av vår reise, der tradisjoner møter nye begynnelser.

Navnet “Paper Planes” er et symbol på ofrene som er gjort og ønsket om en lysere fremtid. Det resonnerer med mange innvandrere rundt om i verden som har måttet skille seg fra sine kjære i jakten på et bedre liv.

Min sønn og jeg har nå blitt gjenforent i den nordlige regionen av Norge der vi håndstøper våre lys av soyavoks. Vi har levd lykkelig her i 8 år som norske borgere. Våre lys blir håndstøpt i den vakre regionen i nordlige Norge.

Paper Planes Produkte

Paper Planes rabattkode

Bruk av rabattkoder på nettet kan hjelpe deg med å spare penger når du handler på nett, ved å gi deg ekstra avslag på produkter eller tjenester. Det er en enkel og effektiv måte å få mest mulig ut av dine online shoppingopplevelser.

  • None found

Paper Planes betalingmetoder

Å ha ulike betalingsalternativer tilgjengelige i en nettbutikk gir kundene frihet til å velge den mest praktiske måten å betale for sine kjøp på.

  • Credit Cards
  • Klarna
  • Billwerk

Paper Planes leveringstid

Forventet leveringstid er 1 til 3 virkedager.

GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER OVER 1000 NOK

Paper Planes kundeservice

I kontaktseksjonen finner du all nødvendig informasjon for å komme i kontakt med kundeservice i vår nettbutikk, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer.

  • Email: paperplanes.norway@gmail.com
  • Phone: +47 414 82 994
  • Contact form

Paper Planes social media

Paper Planes latest news

Ønsker du å legge til butikken din?

For å sende nettstedet ditt til Prosalg-katalogen, følg instruksjonene på nettsiden deres.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *