Honninglys

Psst! Ta deg et øyeblikk, varm opp din favorittkopp med te, føl deg som hjemme, utforsk, og finn noe som får hjertet ditt til å synge!

Om Honninglys

Her, dypt forankret i vår kjærlighet for naturen, miljøet og vår helse, har vi skapt et sted hvor du kan finne de reneste, mest naturlige lysene. For en tid tilbake oppdaget vi noe skremmende – vanlige lys, som lages av stearin eller parafin, er ikke bare dårlige for Moder Jord, men også for vår helse. Tenk deg at fire slike telys kan ha samme effekt som å røyke innendørs! 

Det var da vår reise begynte. Drivne av vår lidenskap, vendte vi oss mot bivokslys for de koselige stundene hjemme, i hagen, og på hytta. Med våre egne bier summende i bakgrunnen, fant vi glede i å skape disse lysene selv – en reise tilbake til barndommens gleder hvor vi alle husker spenningen ved å lage lys av bivoks på skolen. 

Våre bivokslys er ikke bare miljøvennlige, men de er også et trygt valg for barn, allergikere og astmatikere. La oss bringe et varmt, naturlig lys inn i ditt hjem. Vi håper du vil elske dem like mye som vi gjør! 🐝💛

Honninglys Produkte

Honninglys rabattkode

Bruk av rabattkoder på nettet kan hjelpe deg med å spare penger når du handler på nett, ved å gi deg ekstra avslag på produkter eller tjenester. Det er en enkel og effektiv måte å få mest mulig ut av dine online shoppingopplevelser.

  • None found

Honninglys betalingmetoder

Å ha ulike betalingsalternativer tilgjengelige i en nettbutikk gir kundene frihet til å velge den mest praktiske måten å betale for sine kjøp på.

  • Vipps
  • Credit Cards
  • Klarna
  • Faktura

Honninglys leveringstid

Forventet leveringstid er 1 til 5 virkedager.

Fri frakt over kr 700,-

Honninglys kundeservice

I kontaktseksjonen finner du all nødvendig informasjon for å komme i kontakt med kundeservice i vår nettbutikk, slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer.

  • Email: POST@HONNINGLYS.NO
  • Phone: +47 988 16 532
  • Contact form

Honninglys social media

Ønsker du å legge til butikken din?

For å sende nettstedet ditt til Prosalg-katalogen, følg instruksjonene på nettsiden deres.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *